Softwareontwikkelaar

Solliciteer nu

Softwareontwikkelaar

Wij maken de beste software uit de branche (ja, echt waar) en groeien daarom ook snel. Om die reden willen we ons team uitbreiden met een:

Software-ontwikkelaar die blij wordt van mooie code.

PART-TIME · UTRECHT

Onze voertaal is PHP en voor de app is het JavaScript. Wanneer je dit nog niet vloeiend spreekt, maar in no-time kunt leren staan we daar zeker voor open. Het belangrijkste is dat je écht goed bent in wat je doet; dat zijn je collega’s namelijk ook!

Hoe ziet jouw gemiddelde dag eruit?

Je komt binnen ergens vóór 9:28 en begint de dag met een stand-up die we op een vast tijdstip houden – je raadt het al – om 9:28. Dit is de start van je dag en hét moment om samen met het team successen te delen, doelen te stellen en elkaar te ondersteunen wanneer je ergens tegenaan loopt.

Vervolgens ga je functionaliteiten van de web-backend of de Android app ontwikkelen. Voor het webapplicatie-gedeelte ligt de nadruk op backend development in PHP en een beetje frontend. Ook onze rest-API’s voor de offline apps breiden we regelmatig uit.

De Android app is gebouwd in React Native, een jong platform met veel potentie. Deze offline app wordt (los van het design) volledig in-house ontwikkeld. Je mag je specialiseren in één van de twee, maar mag je ook met beiden bezighouden.

Wat verwachten wij van jou?

  • Dat je mensen versteld doet staan van jouw snelheid en kwaliteit van developen
  • Dat je plezier hebt in coden
  • Kennis van MySQL en PHP
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met Symfony3/jQuery/React (Native) is een pré
  • Gestructureerd werken*
  • Je bent beschikbaar voor 16-40 uur. 

* Handig, zodat je collega’s jouw code ook begrijpen, en jijzelf drie maanden na het schrijven ook nog 😉

Waarom wil je bij ons werken?

LegionellaDossier is een (jonge, dynamische snelgroeier) op het gebied van software ontwikkeling voor legionellapreventie. Wij zijn 5 jaar geleden gestart om de preventie en controle van Legionella eenvoudiger en vooral leuker te maken voor zowel adviseurs als eindgebruikers. Wij maken de beste software uit de branche en groeien daarom snel. We werken in een jong en hecht team (12 collega's) met alleen maar gemotiveerde medewerkers! Je krijgt veel vrijheid – zowel in het inrichten van je werktijden en eigen initiatief- maar ook veel uitdaging: je bouwt mee aan de next-big-thing in deze branche (we zijn de markt aan het veroveren). Salarisindicatie 3.000-4.000 afhankelijk van kennis en ervaring. 

Je krijgt budget om zelf een laptop/desktop samen te stellen die naar verloop van tijd ook van jou wordt. En als laatste werken we gestructureerd met een nette implementatie van de GitFlow en hebben een dedicated tester. Zo kun jij je bezig houden met wat jij leuk vindt; software developen! 

Solliciteren?

Geïnteresseerd? Leuk! Laat je CV achter en vul het sollicitatieformulier in of bel naar 085 902 4600 en we helpen je met al je vragen. Op onze hoofdpagina vind je meer informatie over ons sollicitatieproces.